Hoi!

Ik ben Katie en ik ben het gezicht achter Goedsnik.

Al meer dan tien jaar help ik bedrijven en organisaties hun identiteit uit te dragen en hun verhaal helder te communiceren. Een overzichtelijke aanpak en een creatieve uitvoering typeren mijn werkwijze.

Van logo tot evenement, van jaarverslag tot website: uiteenlopende vraagstukken vertalen naar visueel aantrekkelijk design is wat ik graag doe.

Of het nu is om samen te werken, te sparren of mee te denken over nieuwe of bestaande projecten, ik hoor graag van je.

Neem gerust contact op via 06 44 700 091 of onderstaande knop.

Katie-McGonigal

Services

Visuele strategie

Deze aanpak zorgt ervoor dat alle visuele uitingen één richting opgaan zodat het overeenkomt met het gewenste totaalbeeld van je bedrijf of campagne.

Digital design

Creëren of verbeteren van websites, User Interface design, social media, banners en nieuwsbrieven.

Print design

Brochures, magazines, flyers, jaarverslagen: het gebruik van print blijft een effectieve manier om je publiek te bereiken.

Brand guides

Een succesvolle brand guide bevat informatie over de missie, waarden en visie van een merk. Onmisbaar voor een consistente manier van communiceren.

Infographics

Visuele informatie wordt maar liefst 600.000 keer sneller verwerkt dan tekst. Infographics zijn daarom een effectieve manier om informatie over te brengen.

Partners

Afhankelijk van het soort project werk ik samen met ervaren vakmensen waaronder programmeurs, fotografen en collega-ontwerpers.

 

Clients include